Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nike Air Force 1 Low
#1
De Blazer is een echte klassieker uit de Nike Air Force vroege basketbalsneakerlijn van Nike. Ze kwamen voor het eerst ter plaatse in de vroege jaren '70 en de Blazer heeft in de loop der jaren een aantal grote operaties ondergaan. We hebben de Blazer zien veranderen van een eenvoudige volledig witte lederen sneaker met een andere kleur swoosh tot het verkrijgen van verschillende unieke kleuren en materiaalbehandeling. Dat gezegd hebbende, de Blazer kan op veel manieren worden ontworpen. Binnenkort brengt Nike weer een nieuwe denimblazer uit, maar deze keer blijft het denimpatroon hetzelfde. In tegenstelling tot de laatste denimblazers die beide co.jp-releases waren, een dames- en herenversie.

Een van die verwachte releases is de Air Jordan 1 High OG Metallic Navy die hierboven is afgebeeld. Deze Air Jordan 1, die voor het eerst werd uitgebracht sinds het in 1985 zijn debuut maakte, maakt deel uit van de Air Jordan 1 Metallic Nike Air Force 1 07 Collection met zeven verschillende kleuren. Deze Air Jordan 1 heeft een bovenwerk van wit leer met Midnight Navy op de binnenvoering, de buitenzool en het NIKE AIR-logo op de tong. Metallic Navy-hits landen vervolgens op de Swoosh-ruit en rond de enkel voor die OG-look. Nieuwe kleuren van de Air Nike Air Force Dames Jordan 1 release elke maand, maar het is niet heel vaak dat we ze met Nike Air-branding op de tong zien verschijnen.

Vandaag krijgen we onze beste look tot nu toe in de schoen met een kleurrijk bovenwerk dat Green Glow en Fierce Purple combineert voor dat Northern Lights-effect. Als contrast dienen hits van zwart overal elders op de zij inclusief de tong, veters, buitenzool, eyestay en tong en hieltreklipjes. Eerder deze week kwamen we erachter dat de Nike Air Foamposite Pro in de University Red colorway nu een Releasedatum is gepland voor 16 april 2016. Naarmate we dichter Nike Air Force Black en dichter bij de releasedatum komen, blijven we meer en betere afbeeldingen van de schoenen zien.

#MambaDay is slechts twee dagen verwijderd, want 13 april is de dag geworden waarop we de erfenis van Kobe Bryant vieren. Nike neemt het dit jaar (soort) terug om te vieren, omdat ze een speciale colorway van de vernieuwde Nike Kobe 1 Protro laten vallen. Afgezien van de Kyrie 2, zal de Nike Kobe 11 ook de verjaardag van onze natie vieren deze zomer , terwijl meer gedetailleerde afbeeldingen van het komende silhouet worden onthuld. De tweede van de colorway van Kyrie Irving's eerste kenmerkende schoen, de Nike Kyrie 1, zal zijn weg vinden naar retailers wereldwijd vanaf 10 januari 2015.

Na het zien van het debuut "Dream" colorway release op 23 december, wachten sneakerheads nu op de eerste "gefokte" colorway. Met een ademende Hyperfuse-constructie op de bovenkant, is de Nike Kyrie 1 "Deceptive Red" gedrapeerd in een Bright Crimson bovenkant met met University Red, Blue Lagoon, Black en Tour Yellow dienen als accentkleuren. Deze colorway liet zich inspireren door de fenomenale snelheid van Kyrie en de versnelde eerste stap en bevat een aantal mooie dope details zoals het grillige Nike Air Force 1 Low patroon op de teen en de hielkap geïnspireerd door het Sydney Opera House.

De Nike LeBron 12 "All-Star" is gepland voor een release op 14 februari, samen met vele andere All-Star sneakers. Ik ben nog steeds niet volledig verkocht met dit silhouet, maar wees gerust, de bouwkwaliteit is duizenden keren beter dan de vorige LeBron 11. enkele extra officiële afbeeldingen van de Nike Air Max 95 PRM Doernbecher. Velen zeggen dat dit de beste release uit de hele collectie zal zijn. Deze retro Nike hardloper is ontworpen door Jacub Burris die [Image: nn-538crm.jpg] lijdt aan een zeldzame hartaandoening genaamd coarctation van de aorta.
Like Reply
Do not mention / post any under age /rape content. If found Please use REPORT button.




Users browsing this thread: 1 Guest(s)