Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
adidas superstar
#1
De schoen wordt ook geleverd met speciaal gemaakte TPU-polsbandjes, adidas schoenen die om de pols of over de schoenen zelf kunnen worden gedragen. Deze zomer is echt gewoon favoriet metalen, glanzende kleuren. We zagen zojuist de Nike WMNS "Iridescent Pearl" Collectie, adidas Originals Stan Smith "Reflective" Pack, die beide een futuristisch helder en glanzend uiterlijk hebben. Een geheel zwarte adidas NMD City Sock genaamd "Ankoku Toshi" Jutsu "is een nieuwe colorway gemaakt met The Good Will Out. De schoen is geïnspireerd op Shinobi, de mannelijke ninja's van feodaal Japan en "Ankoku Toshi Jutsu" is hun techniek waardoor ze in volledige duisternis konden zien.

En ja hoor, ze zouden goud slaan in de vorm van Damian Lillard, de NBA Rookie van het jaar 2012-13, en hen beloven als Harrison Barnes en Andre Drummond. En hoewel Pink niet in de fakkel in Chicago kon zijn, jongens als Taj Gibson en Jimmy Butler waren adidas superstar er om de speling op de voorkant van de sneaker op te pikken, de kenmerkende schoen van Rose te schommelen en de kans te krijgen om zichzelf te laten schitteren zoals je op deze lijst zult zien. met zijn eerste NBA All-Star ligplaats en Iman Shumpert die de #KNICKSTAPE-aanval adidas yeezy leidde, was er dit seizoen geen tekort aan adidas-atleten die golven maakten.

PUMA's Rickie Fowler en Jordan Brand Associate Keegan Bradley. Ik zeg associëren omdat hij vrienden is met Michael Jordan en dankzij dat partnerschap is Bradley al een tijdje gewond. Heb je al op de adidas NMD-hype-trein gesprongen? Heb je nog geen peer kunnen krijgen? Als dat zo is, geeft adidas je binnenkort nog een kans om het populairste model van 2016 (tot nu toe) op te halen, evenals de nieuwkomers van de adidas NMD R1 Primeknit Camo zijn ingesteld om eerder uit te brengen dan je verwacht. Het adidas stan smith vakantieseizoen komt eraan en adidas / Yeezy rommelt dit jaar niet.

Een dag voor Thanksgiving is Adidas van plan om drie gloednieuwe colorways van de adidas Yeezy Boost 350 V2 uit te brengen. Dat klopt, drie (3) verschillende V2's vallen op dezelfde dag. Komt in uw optie van zwart en rood, zwart en olijfgroen of zwart en koper, elke kleurstelling met een zwarte Primeknit geweven bovenkant geaccentueerd door de gekleurde streep aan de zijkant van de schoen. Een zwarte semi-doorschijnende buitenzool en zwarte veters ronden de minimalistische benadering van de schoen af. Denk je dat je veel geluk hebt met het oppakken van ten minste één ervan, met drie verschillende kleuren die op 23 november verschijnen?

Het verfijnde profiel van de schoen wordt benadrukt door een Black Core-kleurenpalet, geaccentueerd met een opvallende hit van de Red Turbo op het hielpaneel. Afwerkingssleutels zijn onder meer een essentieel geïntegreerd vetersysteem met drie strepen, een uitrustingsstuk en een hielkooi, geplaatst bovenop een klassieke EQT-tooling met overloopstrepen met 3 strepen. Het is pure EQT-stijl met een strakke, eigentijdse touch.EQT Support ADV PK adidas Originals presenteert een gloednieuwe configuratie van het EQT Support ADV-silhouet voor 2017 met de eerste iteratie van het adidas falcon progressieve Equipment-silhouet in het gloednieuwe Turbo-kleurenpalet van EQT.

Het resultaat is een opvallende nieuwe versie van Equipment, trouw aan de originele reeks filosofie. EQT Ultra adidas Originals is een moderne configuratie van een cultklassieker uit de jaren 90 en presenteert een gloednieuwe versie van de EQT Ultra Support voor 2017 in het merk Equipment Series nieuw Turbo kleurenpalet. EQT Support Ultra combineert een puur loopontwerp uit de jaren 90 met essentiële hedendaagse technologie en combineert de originele mesh-nubuckconstructie van EQT Support met een progressieve Ultra Boost-tooling, terwijl een zacht vormig steunpaneel [Image: adidas%20falcon-735kvb.jpg] en OrthoLite® inlegzool zorgt voor een optimale pasvorm en comfort.
Like Reply
Do not mention / post any under age /rape content. If found Please use REPORT button.




Users browsing this thread: 1 Guest(s)