Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
adidas nmd xr1
#1
Njut av att titta på alla detaljer, inklusive det adidas los angeles unika hälstödssystemet, intrikat perforerad överdel, Chicago-stjärna längst upp på tåboxen, camo yttersula och naturligtvis fullstängd Boost-dämpning. Kan det vara D Roses bästa sko än? Genom att se ensam skulle vi säga att det är en ganska säker satsning. Håll dig uppdaterad med Sneaker News för information om adidas D Rose 6. När vi först visade dig detta tilltalande nya utseende för den varmare än heta adidas NMD tidigare denna månad rapporterade vi att de skulle släppa i Europa den 20 februari . Det ser ut som att det också kommer att vara datumet för deras Stateside-droppe, eftersom adidas Originals-återförsäljare i USA som Packer Shoes har dem redo att släppas också den 20: e. Den striplösa versionen av NMD låter det unika camo-mönstret på den gula, svarta och vita Primeknit-överdelen tala för sig själv, vilket skapar det som borde vara en av de mest eftertraktade versionerna av skon hela året. Ta en detaljerad titt på NMD "Yellow Camo" här och markera deras lördagsläpp på din kalender om du försöker ta ett par. 

1984 kommer alltid att eko i det kollektiva medvetslösa som ett år med tekniska framsteg tack vare den ökända Orwell-boken, och adidas missade inte adidas skor herr chansen att introducera en smart sneaker i adidas Micropacer för tillfället. Sneakeren innehöll ett metalliskt silverglans och en mikroprocessor som spårade bärarens distans som reste sig och till och med till viss del brände kalorier för en futuristisk körning. De tre ränderna firar nu 30-årsjubileet för nämnda sneaker genom att ta tillbaka OG-paret efter samarbete med UNDFTD x Neighborhood och en oväntad ormskinn. Håll med oss adidas spezial för en bättre titt på den firande återkomsten av den ursprungliga Micropacer och låt oss veta om du planerar att ta ett par från utvalda butiker som Packer Shoes när de anländer denna lördag 16 augusti. 

Även om NFL är en liga som domineras av Swoosh-logotyper, har adidas ett starkt ess upp i ärmet - Robert Griffin III. Redskins QB har allt som görs av en superstjärna, och tillräckligt snart kommer han att ha sin egen signatursko för att lägga till den listan med idrottsutövare på elitnivå. Här tittar vi först på ett urval av adidas Energy Boost Trainer för RGIII; Den har Energy Boost-dämpning på hälen med en platt svart överdel, ett stort hällock och en färgglad midfotrem med flerfärgseffekter. Kolla in fotogalleriet nedan och låt oss veta vad du tycker om den här RGIII-signaturskon. adidas rea Även om NFL är en liga som domineras av Swoosh-logotyper, har adidas ett starkt ess i ärmet - Robert Griffin III. Redskins QB har allt som görs av en superstjärna, och tillräckligt snart kommer han att ha sin egen signatursko för att lägga till den listan med idrottsutövare på elitnivå. 

Här tittar vi först på ett urval av adidas Energy Boost Trainer för RGIII; Den har Energy Boost-dämpning på hälen med en platt svart överdel, ett stort hällock och en färgglad midfotrem med flerfärgseffekter. Kolla in fotogalleriet nedan och låt oss veta vad du tycker om den här RGIII-signaturskon. När en av de hetaste skorna på marknaden, ursprungligen gjordes populär av en Kanye West, har hype runt adidas Ultra Boost svalnat avsevärt sedan dess originallansering 2015. Adidas har dock fortfarande stora planer för sin flaggskeppsrörande siluett under 2018. The Three Stripes lanserar en fullständig uppsättning av samarbetspartners Consortium Ultra Boosts i höst under deras Ultra Boost Collective, och det första varumärket som sätter sin tur skon är München-baserad A Kind Of Guise. 

Inspirerad av en fiktiv "AKOG Athletic Club" - den perfekta semestermålen för sightseeing och varv både runt en bana och en privat pool - har skoens kritfärgade överdel en upphöjd, krusad vågdesign och en obegränsad konstruktion för maximal flexibilitet och komfort. Det slingrande snöringssystemet ger tonvikt på den övre unika strukturen, och en premium mocka hälbur med präglad märke ger en extra touch av lyx. En vit Boost-mellansula ger både dämpning och kontrast, och skon är kompletterad med en marmorerad rosa, gul och vit yttersula. Leta efter denna samverkande Ultra Boost för att släppa tillsammans med en premium velourhandduk från den fiktiva AKOG-atletklubben 25 augusti på och hos adidas Consortium-återförsäljare över hela världen. 

Det sista hurraet kom 2006, vilket innebar slutet på McGradys regeringstid som elitspelare. Denna speciella modell var verkligen den minst populära av gruppen, adidas nmd xr1 och hans All-Star PE 2007 var något som såg bättre ut som en outlöst PE än på en butikshylla. Något måste ha varit rätt om dem dock - McGrady tappade 36 det spelet. Detta skulle markera slutet på adidas T-Mac-signaturlinjen, men med nyutgåvor av de tidigare Mac-modellerna, vem vet vad andra Retros kan vara i verken? Adidas Tubular fördes tillbaka med en helt översynlig yttersula som passade hela "Tubular" -motivet mycket mer än den ursprungliga 90-talslöparen någonsin gjorde. Det som resulterade är otaliga varianter med det skumliknande yttersulessystemet som sträcker [Image: adidas%20nmd%20xr1-688jgv.jpg] sig från Primeknit, moccasin-inspirationer och nu en fullständig vinteriserad bagage.
Like Reply
Do not mention / post any under age /rape content. If found Please use REPORT button.




Users browsing this thread: 1 Guest(s)